Tuesday, August 23, 2011

LAGU SEDIH...

Lagu sedih?
apa maksud lagu sedih aku nie?
aku sendiri pun tak paham..erm..
aku nak citer cikit pasal lagu sedih aku nie..
semalam, tengah aku dok buat REPORT,
lagu-lagu sedih semua aku dengar..
itupun dengar secara tak sengaja..
bukan aku yang minta..
antara lagu yang aku dengar, lagu PERPISAHAN INI oleh Aizat ft 1st Edition..
pastu aku dengar pulak lagu OST dalam movie kat tv..
SAAT TERAKHIR oleh ST12~
yang menyedihkan aku lagi, lagu raya yang HAPPY pun aku dengar SEDIH..
jujur aku bagitau, aku benar-benar rasa KEHILANGAN...
kehilangan insan tersayang buat selama-lamanya..
sesungguhnya Allah jer yang tahu isi hatiku..
bukan aku minta semua ini berlaku..
tapi semua telah menjadi suratan hidup..
aku patut REDHA dengan ujian yang Allah berikan..
kita hanya merancang, Allah menentukan..

"..setiap yang hidup, pasti akan pergi jua untuk selama-lamanya.."

0 comments:

Post a Comment

Happy Birthday SASHA!

Daisypath Happy Birthday tickers