Saturday, November 27, 2010

~KEEPERS UiTM Samarahan~

HS113 Semester 2

Diploma Kesihatan Persekitaran or in English Diploma in Environmental Health..\(^.^)/
picture nie time aku Part 2..bilangan kami dalam kelas memang sikit..so, senang la lecturer nak kenal n pastikan sapa yang selalu ponteng kelas...aku sekali sekala jer ponteng kelas..itupun time aku sakit jer..hehe..x berani jugak nak ponteng selalu..ilmu mesti dicari untuk masa depan diri sendiri..betol x?? time Part 1 kitorang da ramai sikit..adalah dalam 19 orang camtu..masuk Part 2 makin berkurang..ramai yang mendapat tawaran ke tempat lain..sambung tawaran SPA la..masuk Part 3, kami makin la sikit..tinggal 13 orang jer..kesian x??hehe..ada jugak yang dapat tawaran lain n further their study kat tempat lain..huhu..but it's ok..insya'Allah kami yang sikit ini dapat teruskan usaha untuk megukuhkan lagi kami punya persatuan KEEPERS..bak kata pepatah, 'Usaha Tangga Kejayaan'..(^_^)..begitu juga dengan motto kelas kami, 'Whatever Happens, Face It Together!'..



Perjuangan tak pernah putus kerana diikat dengan rantai iman..
Mujahid tak keseorangan kerana diikat dengan rantai ukhuwah..
Istiqamah dalam perjuangan sebagai bukti keimanan..
Semoga ikatan ukhuwah ini terbina untuk selamanya...

0 comments:

Post a Comment

Happy Birthday SASHA!

Daisypath Happy Birthday tickers